Afspraak maken

U kunt zich hier aanmelden of telefonisch een afspraak maken. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 15.00 uur (met uitzondering van de koffie- en lunchpauze). Eén van onze secretaresses staat u dan graag persoonlijk te woord.

Als u telefonisch geen contact krijgt zijn wij weg of druk bezig; spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in op het antwoordapparaat, dan bellen wij u terug. Bij de aanmelding kunt u uw voorkeur of een keuze van specialisatie aangeven. Wij houden daar dan rekening mee.

Wat neemt u mee?

  • uw zorgverzekeringspasje en identiteitsbewijs
  • de verwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of specialist als u die gekregen heeft
  • een handdoek/badlaken.

Als u de Nederlandse taal niet goed beheerst, wilt u dan iemand meenemen naar de 1e afspraak die u hiermee kan helpen?

Mocht u niet op de afspraak kunnen komen dan verzoeken wij u de afspraak minstens 24 uur van tevoren af te zeggen. Dit kan via telefonisch contact met de secretaresse, via een ingesproken bericht op onze voicemail of via de email info@fysio-overvecht.nl
Als u zonder af te zeggen niet op de afspraak verschijnt zullen wij u een wegblijftarief in rekening brengen. Dit tarief bedraagt voor fysiotherapie € 20,–, voor manuele therapie € 35,– en voor kinderfysiotherapie € 35,–. Deze kosten worden niet vergoed door uw verzekeraar!